Over ons

In 1990 zijn we begonnen als leverancier van bed-, bad-, en tafellinnen aan de horeca. Intussen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid klantenbestand in zowel Nederland als in het buitenland. Ook is in de loop der jaren ons aanbod uitgegroeid tot een volledig bedlinnen, badlinnen en/of tafellinnen pakket voor hotels, restaurants en particulieren.

Egyptisch katoen

Wij leveren voornamelijk producten vervaardigd uit 100% hoogwaardig Egyptisch katoen, deze staat bekend als de beste katoensoort ter wereld. De artikelen uit ons assortiment worden in een ultramoderne weverij in Egypte vervaardigd.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Daarnaast is een van onze grote voordelen de prijs-kwaliteit verhouding. Wij bieden hoge kwalitatieve producten aan voor een relatief zeer lage prijs.

Adviseurs

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij het maken van uw keuze. Daarnaast is het mogelijk om u in uw bedrijf te bezoeken.

Showroom

Liever geen huisbezoek? Dan kunt u ons bezoeken in onze showroom, waar u het volledige assortiment kunt bekijken. U bent van harte welkom. Wilt u langskomen? Belt u dan even door welke dag en tijdstip u wenst te komen. Wij plannen u dan in in de agenda van onze vertegenwoordiger en zorgen dat we voorbereid zijn op uw bezoek.

Voor een afspraak kunt u bellen naar: 020-6531303